Subtitle

OBS!

Av hänsyn till doftallergiker, använd ingen parfym, hårspray, spraydeo, sköljmedel eller doftande krämer när du dansar!

Kursstarter

Höstterminen 2017:


Forts 1 startar onsdagen 6/9 kl 17.45 - 19.00


Forts 2 startar onsdagen 6/9 kl 19.00 - 20.15


Kursdagar

Grundkurs (ingen vana krävs)

Onsdagar kl 18.00

För närvarande har vi ingen Grundkursgrupp. 

♦♦♦ 

Fortsättning 1 (minst 1 års vana)

Onsdagar kl 17.45

 ♦♦♦

Fortsättning 2 (minst 2 års vana)

Onsdagar kl 19.00

 ♦♦♦

Fortsättning 3 (minst 3 års vana)

För närvarande har vi ingen Forts 3-grupp.

 ♦♦♦ 

PLATS: Elvärket, Mariestad

Som betalande medlem i Mariestad LineDancers får du gå på alla kurstillfällen på alla nivåer.

Vi har minst 12 kurstillfällen varje termin.

 ♦♦♦

Du bestämmer själv vilken kurs du vill gå och när du vill byta nivå. Är du osäker vilken nivå du ska välja, får du gärna fråga instruktörerna.

Vi repeterar de utlärda danserna under kurskvällarna, men det är alltid en fördel om du själv går igenom danserna hemma.

 

Svårighetsgrader

 

Givetvis är det du som dansare som bestämmer vilken kurs du vill gå och när/om du vill            byta nivå. Men svårighetsgraden på kursen är enligt nedan. Känner du att det är för lätt
eller för svårt för dig, prova gärna att byta grupp.

Om du väljer att dansa i en grupp där du har större förkunskaper, måste du ta hänsyn till att inte alla kan så mycket som du.
Väljer du att dansa i en grupp där dina förkunskaper inte riktigt räcker till, så är också det ditt val, och du kan inte förvänta dig att tempot/svårighetsgraden anpassas
.

Detta förtydligande har vi instruktörer valt att göra, då vi ibland känner att vi inte riktigt         räcker till, eftersom dansarna i grupperna har så olika förkunskaper.

Du som betalar terminsavgift (f n 550 kr) till Mariestads LineDancers är välkommen att           dansa i alla våra grupper, utan extra kostnad.

Nivåer fr o m januari 2015

På grundkurs kan du som inte har några förkunskaper dansa, eller om du vill börja om efter ett uppehåll. Utlärning sker i lugn takt och vi repeterar mycket. 

På fortsättningskurs 1 bör du som dansare ha tagit till dig det som är utlärt i grundkursen. Vi höjer svårighetsgraden något jämfört med grundkursen, och repeterar mycket. 

På fortsättningskurs 2 räknar vi med att du som dansare ska ha tagit till dig det som är utlärt i grundkurs och fortsättning 1. Danserna är lite svårare, tempot något högre och detta kräver att du tränar lite hemma.

Slutligen fortsättningskurs 3, för att dansa här ska du ha kunskaper jämfört med vad tidigare kurser gett samt repetera hemma. 

 

Kursavgift

Terminsavgift inklusive medlemsavgift är 550:-.

Ungdomar upp till 18 år samt pensionärer betalar halv avgift. 

Betalas in på pg 15 69 80-5 i början på varje termin.

Sista inbetalningsdag för höstterminen är sista vardagen i september och sista inbetalningsdag för vårterminen är sista vardagen i februari.

 

 Vi tar emot friskvårdskuponger.

Nya foton

Facebook Like Button

Newest Members